top of page

SLMsmart

Minska ditt dagliga kaloriintag genom att byta ut frukosten mot SLMsmarts shake för måltidsersättning. För att gå ner ännu mer i vikt, byt ut frukosten och ytterligare en måltid mot måltidsersättningen. Denna unika formel innehåller tre olika kvalitetsproteiner som gör dig mätt. Samtidigt får du i dig 23 olika vitaminer och mineraler.

Proteinblandning:

Måltidsersättningen SLMsmart har tre proteinkällor: vassle, soja och kasein. Proteinet ökar tillväxten och stärker bevarandet av muskelmassan. Aminosyrorna från vassleproteinet går ut i blodet nästan omedelbart efter förtäringen. Sojaproteinets aminosyror framträder därefter, efterföljt av kaseinproteinet. Tillsammans skapar dessa stärkande ingredienser en bra känsla i kroppen som gör den redo att tackla dagens utmaningar.

Energiblandning:

De hälsosamma kolhydraterna och fetterna i måltidsersättningen SLMsmart har strategiskt framtagits för att öka din metabolism och ge dig den energi som livet kräver. Maltodextrinet, raps- och solrosoljan är bara ett fåtal av de ingredienser som bidrar till att hålla energin uppe. De ger dig även en känsla av att vara mätt och bidrar till att nå målvikten.

Vitamin- och mineralblandning:

Eftersom måltidsersättningen SLMsmart innehåller essentiella näringsämnen som finns i balanserade måltider, t.ex. kalcium, järn, kalium och B-vitaminer, är den ett effektivt alternativ till din vanliga frukost, lunch eller middag.

Om du vill gå ner i vikt, bara slipa kurvorna eller behålla din nuvarande vikt – ersätt en måltid om dagen med vår måltidsersättning

SLM
bottom of page